Tänä aamuna kolahti postiluukusta kuorellinen ihanaa juttua Salaiselta askarteluystävältäni:

Ihastuinrakastuin erityisesti noihin koristepapereihin, aivan ihania! Kiitos!

Eilinen jatkojohdonostoreissu lähti vähän käsistä:

Tuota keltaista Isoveljeä olin jo päättänyt ostavani, mutta kun Bambut olivat tarjouksessa ja kauan kaipaamaani Foxia olikin yhtäkkiä myynnissä (4 e/kerä) ja sitten tuo yksi leijonankeltainen Mambo vielä itki hyllyssä, että ota minutkin kun olen ihan yksin.

Kyllä minä sentään ne ihanat tarjouksessa olleet sammalenvihreät Rose Mohairit jätin hyllyyn, kun onneksi järki tuli päähän ja tajusin, etten pahemmin edes välitä mohairlangasta.

Tässä oli sitten riittävästi lankaostoksia vähäksi aikaa. Jouduin heittämään vanhoista varastoista osan kirpparille (ollaan äitin kanssa varattu pöytä ensi lauantaista alkaen), että sain nuo enää mahtumaan mihinkään. En viitsinyt laittaa sitä langankulutukseen, kun en kerran niistä tehnyt mitään, vaan vähensin sen vain tuosta kokonaissummasta. Kirpparille lähti yhteensä 450 g lankaa.

Innostuin viikonloppuna vaihtamaan asunnossani järjestystä ja siitä seurauksena innostuin ottamaan vielä pari kuvaakin. Mummolasta peritty seinävaate (kävimme tästä kovan arvontaan päättyneen tappelun siskoni kanssa):

Sen voi kääntääkin. Toisella puolella värit ovat toisinpäin.

Ja haluan vielä esitellä askartelunurkkaukseni. Käärmeen sain joululahjaksi tädiltäni ja rakastan sitä.

Kerrankin pöytä oli sen verran järjestyksessä, että kehtasi ottaa kuvan.